Innhold | Per 100 g | Per 20 g |
Energi | 1 477 kJ / 352 kcal | 296 kJ / 70,5 kcal |
Fett | 8,9 g | 1,8 g |
- hvorav mettet fett | 1,1 g | 0,2 g |
- hvorav enumettet fett | 1,2 g | 0,25 g |
- hvorav flerumettet fett | 6,3 g | 1,25 g |
- hvorav omega-3 | 1,3 g | 0,25 g |
Karbohydrater | 6,1 g | 1,2 g |
- hvorav sukkerarter | 5,2 g | 1,0 g |
Fiber | 19,1 g | 3,8 g |
Protein | 52,4 g | 10,5 g |
Salt | 0,0 g | 0,0 g |
Magnesium | 787 mg (210%*) | 157,5 mg (42%*) |
Aminosyrer per 100 g | ||
Alanin | 1,9 g | 0,38 g |
Arginin | 6,0 g | 1,2 g |
Aspartinsyre | 4,6 g | 0,92 g |
Cystein | 0,6 g | 0,12 g |
Glutaminsyre | 9,4 g | 1,88 g |
Glysin | 2,1 g | 0,42 g |
Histidin | 1,3 g | 0,26 g |
Isoleucin | 1,7 g | 0,34 g |
Leucin | 3,1 g | 0,62 g |
Lysin | 2,0 g | 0,4 g |
Metionin | 0,9 g | 0,18 g |
Fenylalanin | 2,2 g | 0,44 g |
Prolin | 2,1 g | 0,42 g |
Serin | 2,6 g | 0,52 g |
Treonin | 1,7 g | 0,34 g |
Tyrosin | 1,5 g | 0,3 g |
Valin | 2,3 g | 0,46 g |
* % av DRI (daglig referanseinntak).
Ingredienser: Protein fra malte økologiske hampfrø (Cannabis sativa L.), økologisk sertifisert av SE-EKO-01. Opprinnelsesland: Europa.